1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499805 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2752716

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
mr_brasco: Ja det kändes som det var ett galleri framåt, åtminstone kämparglöden och offensiven. Tungt att förlora igen dock.

Men fortsätter vi med sånt här försvarsspel kommer vi sluta dyngsist. Minns inte att vi hade sånhär öppen gata i mitten i fjol. Då var det mer att vi inte behärskade spelet i egen zon.
Nu behärskar vi inte spelet i egen zon men framförallt är det helt öppet i mittzon.
Gång på gång på gång så trampar dom förbi oss. Flera gånger blir vi uppsnurrade på läktaren. Det ser ut som korpen där vi är ett kompisgäng som aldrig lirat och möter gamla NHL proffs som leker med oss.

Så, bättre inställning men grundspelet ser tyvärr mörkt ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Monno: Skicka hem Winberg till Finland nu snälla. Beskrevs som en "sheriff" men spelar ju knappt fysiskt och utöver det så slår han felpass på felpass.

Bernhardt kan hänga med också.

Firma Brickley Rubins är hästlängder bättre än Winberg rent defensivt samtidigt som dom båda hade en offensiv uppsida. Winberg har.. ja inget av det? Sedan vill jag säga ett tack till Hinken Gradin som skriver Winberg på 2 år också! <333 Även om vi skulle klara oss kvar i SHL denna säsong så har vi ju en defensiv som ser lika förjävlig ut med Winberg och Bernhardt kvar på 6 backar.
Kommentera