1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499833 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2752791

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Gavelo: Vi kan omöjligt ha sett samma match. Tycker vi håller oss tydligt till våra linjer åtminstone första 25-30 minuter på ett väldigt bra sätt. Vinner kamper och tar oss in på deras mål väldigt effektivt. Något som inte fungerat alls tidigare.

Nånstans under andra perioden så börjar vi återigen sortera väldigt dåligt i egen zon och vid hemgång, men samtidigt så är det ett par riktigt fina mål från LHC där de skymmer Lassi perfekt.

Tredje är symptomatiskt för ett lag som är van att förlora men som försöker spela på ledning. Förhåller sig hyfsat bra till uppgiften men rädslan över att förlora och ett svagt pannben leder till det förväntade resultatet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
KB: Jag har lite högra krav än att vi skall vara ok 25-30 minuter av 60.
Som jag skrev så är det ett litet steg framåt, vi har spelat rätt hyfsat i andra matcher också men inte tagit betalt, det gjorde vi idag, men när Lhc växlade upp efter halva matchen så hamnade vi åter igen på hälarna, börjar slår bort puckar, räknar inte in, sorterar fel och släpper in mål som kunnat undvikas med lite högre press.
Sen i 3:e så är det som du säger ett mentalt haveri där Lhc nog borde avgjort under ordinarie men vi lyckades sno 1 p.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
KB: Håller med. Stark bortamatch sett till föregående matcher och som kunde ha slutat hur som helst. Tungt bara att tappa greppet om de viktiga 3p.
Kommentera