1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499851 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2752938

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Vikingmodo : Det va väldigt mycket som gjordes rätt igår det måste man komma ihåg. Jag såg stora förändringar i inställningen hos spelarna. Den största förändringen jag såg att alla va betydligt mer fysiska! Man tacklades och va starka. Ihop med att tempot skruvades upp så gav man inte Lhc så mycket tid som man gjort med de andra lagen.
Men mitt i allt så glömmer man i att hjälpa Lassi framför mål. Plocka bort screeningarna så vinner vi matchen bekvämt. Tyvärr va så inte fallet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Chamez: fysiskt var det inte alls igår. Det var öppen gata för Linköping nästan hela matchen vilket grundat sig i
1. Öppen gata och obefintlig press i mittzon
2. Inga tacklingar i sargen och stopp i spelet i egen zon
3. Avvaktande och petande med klubbor och Linköping lyckades med nästan alla avgörande passningar till en fristående spelare med ett jätteläge att göra mål

Jag tror vi behöver kalla en spade för en spade och inse att Modo har stora problem i främst spelet utan puck över hela banan och att detta kan bli vårt fall ner tillbaka till HA om inte det görs åtgärder. Att försköna problemen kommer inte leda någonvart
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Chamez: 3:e perioden var en orgie att inte spela fysiskt alls, det petades med klubbor, väldigt många enhandsfattningar och bandysvingar vid sargerna i egen zon, det var tydliga tecken på att man var livrädda för att göra fel, ville spela säkert, inte ta utvisningar och förlora matchen, det som då hände var att man blev avvaktande, stirrade puck och klarade inte av att sortera i egen zon, att vi öht klarade oavgjort var en bragd för Lhc hade flertalet chanser att avgöra inom ordinarie tid.

Dock är hela matchen ett steg i rätt riktning även om vi har en väldigt lång väg kvar innan vi ens är ett lag för ingenmansland.

Till nästa match hoppas jag man bänkar Woods för han bidrar varken med huvud eller kropp just nu.
Kommentera