1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499851 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2752961

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Vikingmodo : Norlinder är reggad på 4 tacklingar igår. 95% av laget har noll tacklingar, det är så otroligt mjukt och för dåligt.

Om inte så många varit livrädda för kroppsskontakt hade det sett annorlunda ut
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Sigge: ja detta är det överlägset största problemet och ändå är det många som inte låtsas om det. De få matcher Modo valt att spela mer fysiskt (Frölunda) så har vi spelat jämnt. Den matchen var helt jämn. Det fysiska spelet är nyckeln till allt. Att vinna närkamper möjliggör för de tekniska spelarna att spela runt i anfallszonen
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Sigge: Norlinder har utvecklat sin defensiv enormt i Montreal. Lite chockad att se hur hårt han faktiskt spelar, kan även vara lite småful i närkamper vilket jag gillar.
Övriga tror jag är en kombination av spelstil och tempo.
Ladue hinner nog inte spela så fysiskt som han vill men är ändå vår näst bästa back bakom Norlinder.
Näsén är nog största anledningen till uppryckningen senaste matcherna. Han är en av få backar som vågar och klarar att hålla i pucken en extra sekund istället för att slänga den i gapet på en motståndare.
Bernie är en klass bättre sedan han får lira med Näsén så jag hoppas dom två får fortsätta.
Rundblad gör det ok men personifierar ändå duttandet med klubban, samtidigt som han är för långsam.
Tror det är just hans fart är problemet då han inte vågar gå in 100% i närkamperna av rädsla för att bli frånåkt, försöker istället ligga på rätt sida men på en armlängds avstånd..
Winberg hoppas jag kan bättre. Har lite problem när tempot går upp. Tror han vill spela mer fysiskt men har inte riktigt farten till det. Gör det ändå ok.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 24-10-17 Borta
Sigge: Minns Bernhard i 3:e perioden igår där han är så rädd för kroppskontakt att han vänder ryggen till och blir vält över sargen, det är så mellanmjölk så det finns inte.
Kommentera