1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500264 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2753369

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-10-19 Hemma
Bad_Brett: Fullkomligt krossade kollegorna efter druckit vin .. vilken man!
Har du stor k.k också?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-10-19 Hemma
Domsjö: Den är rätt saftig, kul att du frågar. Jag ju relativt kort, vilket såklart hamnar på minuslistan hos tjejerna i magtröja, så är det skönt att kunna köra "Jag är lång där det räknas!"-repliken och veta att de inte kommer bli besvikna. Kärt barn har många namn, brukar man säga, och min PK har fått en hel drös smickrande epitet genom åren.

Men att jag är manligare än gemene hockeyspelare säger mer om vad som har hänt med männen än om mig. Har kollegor som beställer tofu, trånar efter sangria på AW:n och blir upprörda ifall jag objektifierar en kvinnlig kollega. Det håller inte i längden.

Nej, tacka vet jag den gamla goda tiden. Inte en hockeyspelare med synliga magrutor. Orakade och ofriserade. Riktig matchoattityd. Och framförallt stod man inte och diggade Avicii efter seger.

Det lustiga är också, att om vi tar de absolut bästa spelarna i ligan, så är det ytterst sällan några kraftpaket likt Sampo som åker runt i 180 (förutom när det ska backcheckas). Utan det är rätt ofta spelare som tvärtom drar ner på tempot och tajmar sin utväxling. Om ett byte är 30 sekunder långt och du maxar i 5 av dem behöver du inte vara så jäkla vass på cardio. Döme var en av de absolut snabbaste spelarna i serien när han maxade. Den typen av utväxling får du inte av kvarg och Whey.

Men det är klart, om man likt dagens MoDo har som taktik att köra tvåminutersbyten i egen zon hela andraperioden, då skadar det inte att ha lite extra kondis.
Kommentera