1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500362 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2754532

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-10-19 Hemma
KB: Han levererar ju. Han är spelmässigt drivande av forwards men har inga bra medspelare och då är det extremt svårt att producera så länge han inte gör solomål varje match. Min stress kommer från att jag inte ser någon anledning att inte spela LP.

Japp, Milton är 17 men det var också Connor Bedard när han gjorde NHL-debut. Get my point? Eller tar du det som att jag jämför Milton med Bedard?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-10-19 Hemma
Rödluvan: Han gör det ganska bra i ett annars väldigt trubbigt lag. Men han är inte särskilt utmärkande varken gällande underliggande siffror (jämfört med ligan och andra spelare i laget), det jag sett av honom i sändningarna eller i protokollet. Jag hade gärna sett honom i ett annat allsvenskt lag men då vi verkar vilja hålla honom nära MoDo för tillfället så är detta det bästa alternativet.

Du får gärna förklara för mig vad du menar med ditt andra stycke. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det som något annat än en jämförelse? Menar du att han kommer dra till NHL nästa år? Kul för honom i det fallet.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-10-19 Hemma
Rödluvan: Haha fast jämför dom är ju precis det du gör?
Sen går det aldrig jämföra NHL med SHL. NHL lag kan "offra" en säsong eller två för att bygga upp sina talanger.
Gör man det i SHL åker man ur och tappar alla...

Sen tycker jag vi historiskt testat att spela juniorer i ett dysfunktionellt lag. Det gick sådär. Och inga spelare fick vi behålla av det heller, alla är i Löven nu...
Kommentera