1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

500362 inlägg · 4094 ämnen

Inlägg #2754622

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-10-19 Hemma
KB: Har du sett alla matcher? Finns definitivt en anledning att Östersundarna tycker att han är citat ”den enda som är bra”. Spelet är ju så mycket mer än bara mål och assist också, det jag gillar med Lucas precis som Milton är att han utstrålar en massa spelglädje.

Stor parantes på ”så småningom” som sagt risken är att vi tappar honom. Den risken har inte funnits på samma sätt med Theo, som jag trodde skulle få chansen på riktigt denna säsong efter sitt fina spel förra säsongen. Men bevisligen har han inte alls något förtroende.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Skellefteå AIK 24-10-19 Hemma
Rödluvan: Jag har sett 4 av 6 matcher och har koll på deras underliggande siffror. Han är bra bakåt men sticker inte ut framåt i någon större bemärkelse. Grovt talat. Ser inga indikationer på att han går in och tar en tongivande roll just nu. Betyder dock inte att det inte kan ändras i december, januari eller om några veckor.

Med tanke på att flera av de tilltänkta bärande spelarna äntligen äntligen har börjat leverera i herrlaget, så kan vi konstatera att det till stor del har varit rätt beslut att nöta dessa spelare till förmån för juniorer.

Jag uppfattar det som att du ser på glaset som halvtomt i många avseenden. Fair enough, det är upp till var och en hur man vill se på saker och ting. Personligen är jag övertygad om att ledningen ser till Lucas bästa och att man självklart vill få till utvecklingen där han tar en plats bland ordinarie.

Tror absolut alla här vill se en plattform där vi slussar upp juniorer på löpande band. Våra åsikter går nog isär dels hur vi värderar hur pass redo den plattformen (herrlaget i relation till juniorverksamheten) är samt var i utvecklingen juniorer som LP befinner sig.
Kommentera