1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502235 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2759960

Sv: Silly season
Nucky: Att Dickinson var en tung förlust var uppenbart. Konstigt nog hade många den obegripliga åsikten att Vigneault var lika bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Wauzsig: Det är väl en naturlag. När någon lämnar MoDo är dom helt plötsligt ganska mediokra(oavsett hur bra dom var egentligen) härinne. En 'svikare' kan ju aldrig varit bra. Någon begåvad härinne skrev väl att Dickinson var den svaga länken i hans kedja, halleluja att vi har Woods och Aagaard kvar, typ. Tycker dock Sam varit väldigt bra de tidigare åren här, men det är en annan sak
Kommentera

Sv: Silly season
Wauzsig: Poängmässigt, svag fördel Dickinson. Men Dickinson backcheckade ju så himla bra och var betydligt bättre över hela banan.
Kommentera

Sv: Silly season
Wauzsig: Att Dickinson var 2-3 klasser bättre än Vigneault blev ganska uppenbart så fort han kom.
Kommentera

Sv: Silly season
Wauzsig:

Du drar alltså en lans för True (som ej har lyckats lyfta en spelare som Woods) och sågar Vigneault som inte ens har fått chansen med Woods (och som sannolikt kommer visa sig vara en bättre fit i slutändan).

Make it make sense.
Kommentera

Sv: Silly season
Det är långt kvar jag vet. Men skulle vi åka ur riskerar vi att inte ha ett enda derby som ger publik. Nu har vi ju Timrå och i viss mån Skellefteå. Åka ur och Löven tar steget upp och ÖSD steget ner vore det förödande.n Mvh Pessimisten.
Kommentera