1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502235 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760023

Sv: Silly season
Wauzsig:

Sen var "sågning" kanske överdrivet men tycker som sagt att det är märkligt att slå fast att vigneault "inte håller måttet" när han inte ens har fått chansen med Riley.

Hela förra säsongen var han cementerat som någon sorts "ankarspelare" i en tredjekedja med walli och södergran och levererade under omständigheterna rätt bra siffror.

Rimligtvis bör man väl para ihop Sam och Riley om man ska kunna jämföra vilken nivå han håller jämfört med Dickinson som spelade 2 säsonger med honom?

Hade fattat ditt utspel om dom fått chansen i SHL redan, men det har dom ju inte.

Och med tanke på den obefintliga kemin i många kedjor och den skrala produktionen från Riley sida är jag rätt säker på att han kommer vara den bästa "fitten" i en kedja med Woods.

Känns förövrigt som att man kan acceptera en tredjelänk som kanske inte känns helt gjuten där med tanke på att det den skrala kemin i övriga kedjor, om de nu skulle visa sig att dessa två "hittar kemi".

Aagaards uppgift kan ju om inte annat bli att hålla sig framme och snappa upp returer runt kassen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Trilske: Vigneault har varit dålig i år, jag hoppas att det beror på att han har dragits med skada och att han kommer tillbaks som sitt bästa jag efter uppehållet.
Kommentera