1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502235 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760031

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Nesse: Spelar ingen roll hur vi formerar laget. Truppen är alldeles för dålig.

Kicka Hinken och försök hitta en överenskommelse med Holmström. Värva två stjärncentrar och en powerforward, samt en hungrig pådrivare i båset.

Ny - Ny - Olofsson
Woods - Ny - Jasek
Ranta - Vigneault - Aagaard
Ohlsson - True - OP/MC/Södergran

Ska vi undvika kval är det någonting sådant vi behöver göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Vi ska alltså hitta en ny sportchef, ny assisterande och hantera dubbla löner på ledarsidan samt plocka in tre spelare för topp-6. Enorma mängder pengar du snackar om där. Ingenting av det där går ihop.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett:

Jag gillar Karlins ledarskap, det känns som ett lugnt och nyktert ledarskap. Kan dock tycka att han precis som du säger behöver någon mer hetlevrad och pådrivande i båset. Som aktivt går runt och peppar alla som kanske har dåligt självförtroende.

När jag har sett oss spela denna säsong är det några detaljer jag tycker slår mig

1. Geisten i anfallsspelet från tidigare säsonger är inte där. Tror det har o göra med det bristfälliga självförtroendet hos många.

2. Många av stjärnspelarna gör inte jobbet. Det jag alltid kommer hedra en sådan som Roger Rönnberg för är att; när en tilltänkt toppspelare ej levererar i poängkollumen så gör spelaren i fråga jobbet (Strömwall 1a halvan förra säsongen, Ruotsalainen första matcherna, Michael Spacek under delar under säsongen han va där). Det måste våra topp-spelare också göra. Samt kravnivån på toppspelarna behöver bli allt större och tydligare. Det behöver inte vara det kalla "Amerikanska" ledarskapet där man skäller ut spelare efter att de gått poänglösa en match. Utan mer ställer krav med kärlek, som Anton Blomqvist gjort med t.ex Andre Peterson.

3. Vi går mer sällan för att vinna matchen. När vi låg under i matcher förra säsongen (Växjö borta, Malmö borta) upplevde jag som att vi alltid gick för det och försökte forcera ända in i slutet. Det gör vi allt för sällan i år.

Jag likt många andra är alltjämt less på bra betalda spelare som ej levererar. Men hur sjukt det kan låta, så är de i grund och botten bra spelare. Tycker en sån som Jasek är en grym hockeyspelare, han har inte fått det att lossna än. Sen blir han sloknackad av det bristande självförtroendet. I de situationerna hade jag uppskattat att ha någon pådrivare i båset som taggar igång alla att fortsätta göra jobbet.

Gör vi oss av med Jasek imorn är jag fine med det, men vi måste också förstå att det är bra hockeyspelare vi snackar om. Vet alla var hypade då han presenterades. Och tror i grund och botten han ska funka bra i vårt system. Samma med True.

Okej såhär då:

OP-Carlsson-Sebbe
Aagaard - Vigenault - Woods
Jasek - Ny - Olofsson
Ranta - True - Niederbach(er)
Södergran

Norlinder - LaDue
Winberg - Näsén
Byström - Rundblad
Bernhardt

Lassi
Olle, Alternativt låna ut honom o ta in Joe Canata
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Bad_Brett: Jag har hellre bort True och har Lucas i fjärde. Jämför den uppsidan. Jasek är jag inte supersugen att behålla heller för den delen.
Kommentera