1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502233 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760124

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
SPOODI: Stod i blaskan att krisklubb värvar, tyvärr var det inte oss det handlade om utan HV71 som plockar in nån 26 åring som gjort 49 pinnar på 53 matcher som bäst 22-23 i Schweiz, både dem och Örebro har agerat tidigt på en redan svag trupp och fler förändringar väntas väl av abbott under säsongens gång, det jag vill säga egentligen är det vi alla förstår, det kostar bra mycket mer att åka ner i ha igen än att chansa och plocka in, försöka byta och förändra, för det behöver det här laget, många säger att dicken var otroligt viktig och det har väl visat sig i början på den här säsongen, med facit i hand hoppas man att hinken åtminstone ångrar sig där, vi borde matchat lönen med Rögle.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Robalob: Spännande att se Ang i SHL. Detta är också någonting som gör det otroligt tufft att slåss med HV i botten, de kan buda över dig på allt de vill. Till slut återstår bara några äckliga karameller i gott&blandat-påsen när HV har käkat upp allt det goda.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Färjestad BK 24-10-26 Borta
Robalob: MoDo står vid sidan och försöker spara sig kvar i shl. Otroligt dumt med tanke på att fallskärmen tagits bort för laget som åker ur. Blir en jäkla misär för laget som åker ur i vår.
Kommentera