1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502208 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760130

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Gavelo: Det känns som att man inte haft någon tanke alls med värvningarna. Hur tänkte dom att rollerna och kedjorna skulle se ut inför säsongen?
Man har uppenbarligen inte lagt en tanke på det och därför måste Karlin kasta om efter varje match.

Det finns ingen röd tråd i lagbygget och det ska enbart Hinken lastas för då han är ytterst ansvarig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Sigge: Jag kan förstå värvningen av Olofsson, han är en hemmason och med han i laget ökar chansen att brorsan återvänder eftersom dom vill spela med varandra, dock har jag väl sagt sedan det blev känt att han var på modos radar att han absolut inte är en kioskvältare till spelare utan en hyfsad målskytt för en 2:e eller 3:e kedja, Hinken verkar ha haft aningen för höga tankar om honom märkligt nog.

När True blev presenterad så blev jag paff, fanns ingenting i den karln som jag kunde applicera till Shl i positiv bemärkelse, sen efter Vm var jag helt övertygad om att detta är precis den spelare jag jag befarat hela tiden, stor, svag, och ganska långsam i vändningarna och som helt klart ser betydligt bättre ut på liten rink i dump and chase hockeyn som spelas där.

Jasek presenterades som en stjärna och det kändes rätt överdrivet även om jag hyllade värvningen när den blev offentlig, dock tror jag att han kan vara en riktig bra spelare med det är något som hämmar honom och jag tror det är en blandning av svaga kedjekamrater och ett spelsystem som helt enkelt inte lirar med hans styrkor.

Skulle Jasek och True varit bra som 1:a och 2:a Center så hade vi nog legat på en helt annan plats i tabellen, men att gå in i säsongen med 3st 3:e Centrar vinner man inga matcher på, bara det att Carlsson som var en sista minuten budget utfyllnads värvning varit en av våra bättre Centrar säger rätt mycket om de övriga.

Btw
Denna vecka tar Modo 7/9 poäng
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Sigge: Träffade på Hinken i lördags i pausen inför tredje perioden, växlade några ord om matchen, han tyckte att spelet var hyfsat bra så långt, vete faan om jag höll med om det, tyckte dom vart hyfsat nedtryckt under två perioder och som så ofta som jag iallafall tycker så förlorar dom många man mot man situationer. Men klart han inte kan säga annat heller kanske.
Kommentera