1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502208 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760159

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Trilske: Ja, fast det är ju också BS. Andra lag klarar uppenbart av att plocka in spelare som kan gå in och bidra direkt. Man snackar om att "skruva på saker", underliggande siffror och hur för få gemensamma övernattningar på försäsongen är förklaringen till att sammanhållningen inte är på topp, istället för att fokusera på att i princip varenda namnkunnig spelare Hinken har värvat till SHL har varit en gigantisk flopp.

Men vad som är ännu värre är att man har stoltserat så mycket med att få in "rätt karaktärer", men likväl bryter vi med var och varannan spelare. Lätt att glömma, men vi bröt inte bara med Rååma, utan även med Oregano och Hutsko. Och året innan med Marenis.

Jag skulle kunna vara snäll och skylla på otur. Det är trots allt väldigt svårt att veta på förhand hur någon kommer trivas. Vi är alla individer. Men det är egentligen när vi glider in på det spelmässiga som det blir riktigt illa. För det är helt obegripligt hur MoDo kunde tro att det skulle kunna fungera med exempelvis Rååma och True i det spelsystem man envisas med att köra på med.

Sammantaget osar allt inkompetens. Jag har länge hoppats att Hinken har stenkoll under ytan, men nu tvingas alla se att kejsaren var naken hela tiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Bad_Brett: Hinken är helt enkelt katastrof på att hitta spetsspelare som kan göra skillnad. Men när det gäller snälla pojkar utan psyke är han bäst i klassen.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Bad_Brett: Verkar som han jagar Eklund inför nästa säsong.
Kommentera