1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502208 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760195

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Sigge: Tveksamt hur hög nivå Aagaard egentligen håller. En spelare för tredjekedjan på SHL-nivå. Han hade några galna matcher förra säsongen, men vara långa stunder helt osynlig.

Hans stora värde ligger i hur viktig han är för gruppen, men spelmässigt ska han inte vara omöjlig att ersätta. Han fyller ändå 30, så han är ingen lovande talang längre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Bad_Brett: Det där litar jag till 100% att hinken har koll på. Jag tror med all säkerhet att Aagard vill vara kvar i Ö-vik och modo och jag tror han är beredd på att han kanske inte kan få den lönen han önskar. Mikkel gillar vi nog alla för hans stora hjärta. Men han är ingen spelare för en 1:a eller 2:a kedja enligt mig. Bättre än så är han inte just nu. Då tror jag heller inte Hinken har lust att punga ut ett fett kontrakt bara för att säkra upp honom.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Bad_Brett: Verkar ha varit harmoniskt på träningen fö. Två mot en träning i princip hela passet då det tydligen inte dög. Karlin slår klubban i sargen och OP allmänt förbannad
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Bad_Brett: Aagaard är ändå en spelare man vill behålla vid det här laget. Älskar klubben, älskar staden och visar sin uppskattning till supportrarna och är en av få karaktärsspelare vi faktiskt har. Typ den enda som vågat gå framför mål nu innan LP visat tendenser till det här på senaste. Har visat att han kan producera på den här nivån.

Gör man sig av med Mikkel kan man diskutera om man borde behålla OP och Sebbe också.
Kommentera