1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502218 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760251

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Rödluvan: Jag vill minnas att inte många här eller annanstans tyckte att JD var en första center nästa säsong ändå (Alltså denna) och kanske inte ville betala det som Rögle kunde. Vi ska inte glömma att Rögle är en av klubbarna i absoluta toppen som av tradition betalar överpriser för många av sina importer för att dom har företag med pengar i ryggen.
Jag tror helt enkelt att man underskattade JD och det syntes på slutet i Modo vilken enormt bra hockeyspelare det är och hittills i Rögle är han deras bästa spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Gavelo: Jag har åtminstone helt klart varit en av Josh största supportrar sen han kom, och ältat förlusten typ mest sen han försvann. Det är lättare att se storheten hos en riktig sniper eller playmaker. Dickinson kanske inte var den bästa snipern eller playmakern men han var sjukt allaround.
Han utstrålade även härförare deluxe. Det var riktiga NHL-vibbar när man var på plats och hörde honom skrika ”fuck off” till någon Färjestadskille.


JFK tyckte minnet svek mig och att Woods och Aagaard fick honom att se bättre ut än vad han egentligen var, tror inte han står fast vid det 😂
Kommentera