1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502219 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #2760282

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Wauzsig: Förstår faktiskt inte det resonemnaget, spelare i en 4:e brukar vara en gnuggarkedja som är rätt bra att stänga ner motståndarna, södergran har väl sin stora akilleshäl i det defensiva så jag ser absolut ingen plats för honom där.
Sen är Olsson och OP vattenbärare där den sistnämnda tagit träningen till en ny nivå och enligt Modo har han tränat hårdast och gjort störts förändringar av stommen, kostar väl förmodligen ingenting heller så jag ser plats för båda oavsett liga.
Dock ska man nog fundera både en och 2 ggr kring Sam och Woods, nu knackar Gästrin och Lp på och dom skall ha plats i någon av det 3 första kedjorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
Gavelo: håller med. 4e lina är inget varken spelare från övre kedjorna ens vill göra eller är speciellt bra på heller, inte samma speltid och spelsätt. Tredje är kedjan för spela in juniorer och sätta formsvagare spelare från 1a 2a i väntan på bättre prestationer efter skador eller svackor. 1a måste vara på topp varje kväll, ska helst vara alla minuter på rätt sida blå. 2a kan vara mer balanserad men med offensiv som prio.
Kommentera