1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

496142 inlägg · 4089 ämnen

Inlägg #420419

Sv: Matchtråd Brynäs-MoDo
Till alla er oroliga som idogt skickade SMS och annat så kan jag meddela att piloten gjorde ett makalöst jobb med att tvinga ner kärran på banan och därför så missade jag bara första perioden.

Matchen då? Jansson och Hasse J bedrövliga, båda två. Enström också under all kritik, varför småpeta så? Hedin, Timander och Damgaard godkända men inte mer.

Forwardsmässigt så var Sedinkedjan bäst, men bara framåt. Såg virrigt ut i defensiven för den kedjan. Foppa, Warg och Salle såg okej ut men inte så mycket mer. Dock var Foppas skott något utav det mäktigaste jag skådat i ES. Svartvadet, Jocke L och Steen bedrövliga. Framför allt Svartvadet som verkade helt borta. Fjärdekedjan okej i sitt jobb, inte så mycket framåt, inte så mycket bakåt.

Salo tydligen lite darrig i första (hörsägen), sedan bättre och bättre för att i tredje vissa världsklass. Plocken på Dackells skott är storartad, samma sak på fotbollsmålvaktsräddningen a la Andreas Isaksson.

Domaren Lahti blandar och ger. Tyvärr så litar han alldeles för mycket på sina linjemän istället för att själv stå för sina beslut. Tvådomarsystem snarast, tack.
Kommentera