Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #444024

Sv: Smällen på Pavly
Till och med en göteborgare som sett två matcher i hela sitt liv vet att en spelare i praktiken kan döda en motståndare utan att bryta mot en enda regel. Det handlar inte om huruvida tacklingen var regelvidrig eller ej, det handlar om moral och att ansvara för sina egna handlingar.

Sundin måste ha sett att Ratislav var chanslös för en tackling, ändå fullföljde han med full kraft. Han var för dum/lat/feg för att bromsa upp en aning och mildra tacklingen från ful till hård. Sundin lät någon annan betala priset för sin egen arrogans.

Cleary gjorde bara ett fel igår och det var att han lät Sundin lämna isen upprätt. Att jag sitter här i min trygga kontorsstol och hetsar till våld gör jag för att ett lag måste märka förbrytaren i såna här fall. Nu vet alla busar i elitserien att dom kan köra över en spelare i Mora utan att riskera stryk. Alla konkurrerande lag vet att dom kan plocka bort våra nyckelspelare utan att riskera spö. Det är tyvärr bara en tidsfråga tills nästa köttklump står och urskuldrar sig med "ööh, alltså han var ju inte beredd ju..liksom".

Cleary did the right thing!
Kommentera