Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #490250

Sv: Fler tågresor?
DomarenOne:
Några frågor. Vad tror du att det hjälper att gnälla på "sina egna"? Hur mycket tror du att det hjälper laget att du "skrämmer bort" folk som vill åka på sånna här resor? Har du tänkt på att ca 200 av dom som du sågar rakt av här i ditt inlägg bidrar med stora pengar till MIK och är en av anledningarna till att vi har verksamhet överhuvudtaget?
 
Ska det vara så svårt att inse att man kan stödja sitt lag på olika sätt. Vissa väljer att stå i en klack och skrika, andra betalar in pengar som sponsorer och många andra gör istället en arbetsinsats på matcher och runt om i föreningen. Lyssna noga nu för jag ska berätta en hemlighet för dig som du tydligen inte har fattat. Alla är lika viktiga! Allas olika sorters stöd behövs annars fungerar inte en förening på den här nivån.
 
Det var beklämmande att se en herre i 65-70 års åldern bli utskriken som en idiot på läktaren i Globen. Han har säkert varit aktiv i föreningen i över 40 år och fick nu veta att han var helt värdelös och skulle hålla sig hemma. Mannen ifråga hade säkert satsat mycket kraft på att överhuvudtaget orka med resan till Stockholm och sen blir han behandlad på det sättet. Det tar många år innan ni "som skriker" kommer i närheten att göra så mycket nytta för MIK som han har gjort i sin livstid, tänk på det.
 
Sköt erat istället och försök att göra det så bra ni kan istället för att koncentrera er på vad andra gör eller inte gör. För erat jobb är viktigt och ni gör det bra när ni väl försöker. Men inom drakarna verkar det ju vara viktigare med nån löjlig jävla prestige kamp vem som bestämmer istället för att stödja laget på bästa sätt. Lös det först och se till att göra bra insatser (även på hemmaplan) innan ni ger er på att kritisera andra och hur dom bidrar till klubbens framgångar.
Kommentera