Forum

« · 884786 · »

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: Stanley Cup
Deas: Trodde inte heller att Sabres skulle hamna i 0-3-underläge i matcher men att de skulle få det tufft och det skulle ta stopp i semifinal var tyvärr (eftersom jag håller på Sabres) det jag fruktade. 1-3 i matcher är ju fortsatt ett väldigt tufft läge men en seger till och det kan bli lite nerv i matchserien trots allt.

Gidde skrev "Anaheims första mål måste man väl ändå kunna kalla för ett PP-mål? Inte enligt statistiken alltså, men mål efter 17:04 och Detroits kille blev utvisad 15:04."

Absolut, du har helt rätt! Såg inte matchen live och missade det när jag kollade in matchrapporten på nätet. Såg matchbilder senare och då var det ju uppenbart! :)

...och där var då matchen troligtvis vunnen för Ducks. Wings tar ut Hasek med 1.20 kvar av matchen och Rob Niedermayer sätter pucken i öppet mål med 1.08 kvar att spela. Ställningen är 5-3 till Ducks.

Så återtar då Ducks ledningen genom mål av Ryan Getzlaf efter fem och en halv minut av tredje perioden. Assist från Selänne och... Beauchemin... tror jag.

Samtidigt så har Giggy iofs fått 30 skott på sig, medan Hasek endast behövt försöka mota 14 skott.

...och där var det kvitterat, genom Daniel Cleary. Dåligt arbete framför mål av Ducksspelarna som tillåter Cleary att ta flera returer innan han gör mål. Iofs har Giguere inte heller spelat direkt stabilt ikväll. Tycker han går ner alldeles för tidigt

Där kom då målet till slut. Bertuzzi återigen, pass från Lang och Cleary. Målet kom i PP efter 7.48

JimmyH: Gyllene läge för Wings att krypa närmare. 47 sekunder i spel 5 mot 3 efter drygt 2 minuters spel av andra perioden.

Bissett19: Klart Detroit kan vinna med Hasek! Han har dock haft en tuff första perre, men han lär spela upp sig som vanligt.

Jag tycker nästan att Giguere ser mer ostabil ut. Den här matchen är långt ifrån körd.

Kan Detroit få powerplay och rent allmänt sätta mer press på Giguere så.

Bissett19: Tydligen har NHL något nytt på gång i målområdet, en "verification line" som alltså är en tunnare andra mållinje inne i målet. Tanken är som jag förstod det att ifall pucken vidrör denna andra mållinje så ska det utan tvekan kunna dömas mål av videodomaren.

Paddan: Fasiken du fick rätt.O Hasek ser ej stabil ut,jävligt passiv.
Njaee Detroit har ingen målvakt för att plocka hem bucklan.

Jäklar vad Wings försvar gick bort sig, tre spelare försöker plocka bort Marchant då smyger Selänne upp vid högerstolpen och sätter pucken bakom Hasek.

...efter 18.31 av första perioden, assist Todd Marchant

Bissett19: ...och eftersom jag kan se in i framtiden så säger jag att Selänne gör 3-1 för Ducks...

Paddan: Som precis konfirmerades på Canal Plus nu.
Som alltså ligger efter några minuter;)

Bissett19: Ännu en PP-möjlighet då Travis Moen blir trippad av Datsyuk

Paddan: 2-1 till Ducks i PP,då Marifredspöjken Micke Samuelsson satt i utv.båset.

Rick Jackman.

Hasek is a different goalie if you score on him early. He starts to do some crazy stuff.

Bissett19: Så har Ducks återtagit ledningen, denna gång i PP. För övrigt första målet Wings släppt in i PP på de sex senaste slutspelsmatcherna. Målet gjordes efter drygt 12 minuter av Jackman, assist från Getzlaf och Selänne.

Paddan: Ja då är det kvitterat i misstag.

Bertuzzi- Giguere

Nu trycker Detroit på.

Bissett19: Usch, vilket dåligt beslut av Giguere. Istället för en enkel pass till en Ducksförsvarare rensar han iväg pucken åt andra hållet rakt i armarna på Chelios och kvitteringen var ett faktum

Paddan: 1.37 tog det innan Ducks gjorde 1-0 på Red Wings.

Bertuzzi slog en en riktig Indianre till Corey Perrysom tackade,tog emot o stänkte in 1-0 bakom Hasek.

O Precis kvitterade Daniel Cleary till 1-1,3,29 in i första perren.

Äh, Peter Schaeffer heter han ju.

...och Senators blev verkligen tända av reduceringsmålet, för nu står det plötsligt och ganska oväntat 3-2 genom, Nolan Schaeffer tror jag.

Så får då Meszaros till slut vara inne på ett mål framåt i matchen. Dean McAmmond reducerar Sabres ledning till 3-1