NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Det nya avtalet med nhl

881742 · » Till forumet


Sv: Det nya avtalet med nhl
Fortfarande vägrar Ryssland att skriva under avtalet mellan NHL och IIHF, men idag har man i varje fall kommit överens om ett nytt fyraårigt transferavtal.

"The agreement between the International Ice Hockey Federation and National Hockey League regulating transfers of and payment for players was extended for four years today. Vladislav Tretyak, president of the Russian Hockey Association is unlikely to sign it, which means that Russian players will move to foreign clubs for free."


"Russian hockey federation president Vladislav Tretiak said Tuesday that 80 percent of his nation's clubs were dissatisfied with the terms.
"We are not yet happy,'' he said. "We are in negotiations.''

The International Ice Hockey Federations's national associations have until midnight Tuesday to ratify the latest agreement between the IIHF and the NHL."

sportsillustrated.cnn.com/2007/hockey/nhl/wires/05/08/2043.ap.hko.hockey.worlds.transfers.0394/
Kommentera

Sv: Det nya avtalet med nhl
Paddan: Jag har för mig att jag har sett det på svenska men det kan ha varit en bantad version, men då orkade jag inte läsa det. Synd att jag inte sparade det.
Kommentera

Sv: Det nya avtalet med nhl
svennis: Iofs har jag för mig att jag sett något sånt jag också, fast på NHL.com och NHLPA.com finns bara det förra CBA:t att läsa.
Kommentera

Sv: Det nya avtalet med nhl
Paddan: Jag har sett något på PDF dokument redan men har glömt var jag har sett det. Jag är mest intresserad av den delen vad gäller ersättning för spelare. Jag har för mig att en spelare som redan har varit över o spelat i NHL kan inte fås ersättning igen.
Kommentera

Sv: Det nya avtalet med nhl
svennis: Vad jag kan se så är det enda som finns av det nya avtalet en FAQ, och med tanke på att det färdiga avtalet ska vara drygt 600 sidor långt så lär det bli ett mastigt PDF-dokument så småningom.
Kommentera

Det nya avtalet med nhl
Är det någon som har hela avtalet eller en länk var man kan hämta det.
Kommentera

881742 · »