NHL

14653 inlägg · 804 ämnen

Sratckars överbetalda divor!!!!

« · 473988 Till forumet


Sratckars överbetalda divor!!!!
Ett riktigt kalkoninslag igår på TV4-Sporten:

Ett snyftreportage i ordets rätta bemärkelse som skildrade Kenny Jönssons tillvaro under lockouten. Reportern uttryckte något så makabert som att "Kenny hade förutspått lockouten i flera år och därför sparat pengar i händelse av att lockouten skulle bli verklighet".

Ja du Kenny, vilken tur att du var så förutseende. Annars hade du bara fått hålla tillgodo med alla de andra miljonerna du tjänat under din karriär PLUS de ca: 68 000 kr i månaden som NHLPA´s strejkkassa tillgodoser ditt konto med. Dags att gå till socialen?? Bostadsbidrag månne??

Att överbetalda NHL-divor tappar verklighetsuppfattningen visste jag sedan tidigare men att en svensk B-reporter från en medioker pisskanal (citat: Wikegård :-).....) kunde vara så fantastiskt blåögd gör mig aningen konfunderad.

Jag tycker det här forumet brukar vara "PÅ" när det gäller insamlingar så jag tänkte starta en nu:

Skänk en slant till våran "STACKARS KENNY-KAMPANJ" så skickar vi hem en informationsfolder om de stackars NHL-spelarnas fullkomligt hemska vardag. Hjälp oss att hjälpa människor i verklig nöd!!!! Människor som behöver just DITT stöd mer än någon annan. Ni kan också skicka en personlig hälsning på er inbetalning för att muntra upp dessa människor ur socialgrupp 3.

Postgironumret kommer inom kort att offentliggöras på vår hemsida pourlittleupperclassbastards.com.

Nog sagt!!!!
Kommentera

Sv: Sratckars överbetalda divor!!!!
bradberry:

Härligt att du kallar Kenny för en överbetald diva ..... den överbetalda divan ska spela för sin moderklubb i SuperAllsvenskan o tjänar förmodligen stor kovan på det ......

Citat från dagens Helsingbors Dagblad

"När jag väl bestämde mig för att spela, i lördags, var det bara Rögle som gällde. Jag ser verkligen fram emot att komma hem och spela, säger han."

Såg inte själv programet men vad är problemet?
Om han nu är så förutsende så att han sparat pengar (vilket inte borde vara allt för svårt) så behöver ju inte du hjälpa honom.
Kommentera

Sv: Sratckars överbetalda divor!!!!
Joinzzon: tror som du att Kenny spelar nog nästan gratis om han inte gör det tycker det är stort av han att återvända hem till Rögle under lockouten!
Kommentera

Sv: Sratckars överbetalda divor!!!!
Dargor:
Japp sant.
Sedan ska man inte glömma bort att tidigare i höstas var han med o sponsrade så att Rögle kommer att få en träningshall nästa säsong.

Men det är konstigt att det jämnt finns folk som inte vet ett skit ska uttala sig o svärta ner vissa spelare bara för att de tjänar bra med pengar :(
Kommentera

Sv: Sratckars överbetalda divor!!!!
Joinzzon: visst det är elakt att bara svärta ner en spelare för de flesta är ju överbetalda.
Kommentera

« · 473988