NHL

14653 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #473988

Sratckars överbetalda divor!!!!
Ett riktigt kalkoninslag igår på TV4-Sporten:

Ett snyftreportage i ordets rätta bemärkelse som skildrade Kenny Jönssons tillvaro under lockouten. Reportern uttryckte något så makabert som att "Kenny hade förutspått lockouten i flera år och därför sparat pengar i händelse av att lockouten skulle bli verklighet".

Ja du Kenny, vilken tur att du var så förutseende. Annars hade du bara fått hålla tillgodo med alla de andra miljonerna du tjänat under din karriär PLUS de ca: 68 000 kr i månaden som NHLPA´s strejkkassa tillgodoser ditt konto med. Dags att gå till socialen?? Bostadsbidrag månne??

Att överbetalda NHL-divor tappar verklighetsuppfattningen visste jag sedan tidigare men att en svensk B-reporter från en medioker pisskanal (citat: Wikegård :-).....) kunde vara så fantastiskt blåögd gör mig aningen konfunderad.

Jag tycker det här forumet brukar vara "PÅ" när det gäller insamlingar så jag tänkte starta en nu:

Skänk en slant till våran "STACKARS KENNY-KAMPANJ" så skickar vi hem en informationsfolder om de stackars NHL-spelarnas fullkomligt hemska vardag. Hjälp oss att hjälpa människor i verklig nöd!!!! Människor som behöver just DITT stöd mer än någon annan. Ni kan också skicka en personlig hälsning på er inbetalning för att muntra upp dessa människor ur socialgrupp 3.

Postgironumret kommer inom kort att offentliggöras på vår hemsida pourlittleupperclassbastards.com.

Nog sagt!!!!
Kommentera