NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #100198

Sv: Hur många europeiska spelare stack?
Reggie Dunlop: Jag kommer inte ihåg hur Lindros skötte den mediala biten då det gäller Quebec, men under sin tid i Flyers har han nästan alltid uppträtt professionellt. Trots att Bobby Clarke allt som oftast har gått ut i media och spytt galla över honom och hans familj. Lindros har däremot försökt att avstå från att föra ett ordkrig via media. Jag vet inte vad du tänker på för situationer då Lindros grinat i media över hur orättvist han blivit behandlad. Ge mig några exempel.

Samjo: 97% av alla idrottsmän sätter ju laget före individen, i alla fall då det gäller media. Det är knappast något unikt att Peter tycker att det går hyfsat när han har haft en eller ett par andrahandsassist.

Stefan: Jag instämmer. När Peter har en andrahandsassist i 5-2 vinsten mot Columbus så kan man läsa i svensk media hur ”Peter Forsberg låg bakom Colorados vinst i natt”. När Sundin gör hattrick så kan det i bästa fall bli en liten notis. Det är oftast rent utsagt löjligt hur framförallt Aftonbladet och Mats Wennerholm sköter sin NHL-bevakning.

Lumber Jack: Du håller inte på MoDo va?

Om jag skulle välja en stöttepelare att bygga ett lag kring så skulle jag ta Sundin. Skulle jag däremot redan ha ett bra lag som är med och slåss om Stanley Cup så skulle jag välja Peter.

Jag kan inte fatta hur så pass många svenskar kan tro att Peter är en fulländad gud, utan några som helst brister.

Samjo: ”Foppa hade aldrig tolererat Tre Kronors uppträdande i den tredje perioden.”
Kommentarer överflödiga…
Kommentera