NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #100210

Sv: Hur många europeiska spelare stack?
Reggie Dunlop: Visst var några av uttalandena under Quebec-tiden lite osmidiga, men jag ser fortfarande inga belägg för att han ”har grinat i media över hur orättvist han blivit behandlad”. Dessutom lär han ju även ha mognat som person sedan 90-talets början. Trots att Clarke under senare år lade fram det ena personangreppet efter det andra, så valde Lindros som sagt att inte försöka föra ett ordkrig i media.

Att han själv väljer vilka lag han vill spela för ser jag inget som helst fel i. Han var kontraktslös när han ”valde” Flyers och sedermera också Rangers. Men du anser kanske att han borde ha blivit tvingad att spela för ett visst lag, trots att han inte hade något kontrakt? Med andra ord borde jag nu kunna tvinga dig att spela för mitt korplag i fotboll?

Jag är enormt besviken på att Lindros valde att svika oss supportrar genom att lämna klubben, men jag har samtidigt förståelse för det. Han blev orättvist behandlad (vilket han inte gått ut och sagt i media, trots att han borde det) och han hade alla rättigheter i världen att inte fortsätta spela för Flyers.
Kommentera