NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #101324

Sv: Hur många europeiska spelare stack?
Samjo: Vår egen Affe har varit nog så sniken han också. Det har varit mycket problem i förhandlingarna med Ottawa. Det gick rykten om att Ottawa var så less på honom att de övervägde en trade. Bobby Clarke (vem annars?) var en av flera personer som gick till angrepp mot Alfredsson och hans snikna sätt att förhandla. Alfredsson har nog tjafsat om mer än tio miljoner hit eller dit…

Reggie Dunlop: Borde Peter ha förhandlat till sig mer pengar? Bara för att han undviker arbitration så blir han inget helgon för det. De flesta spelare brukar nämligen komma överens med sina klubbar utan att behöva gå till arbitration. Vad fick han i det kontraktet? åtta miljoner dollar per säsong? Eller var det tio miljoner?

Det har aldrig varit några karuseller från Lindros sida när det handlat om löner. Enda riktiga saken som jag förstår att du kan tycka är felaktig, är det som skedde under Quebec-tiden. Men där handlade han helt enligt sina rättigheter. Sen så kan du påstå att det varit stora problem med löner och andra oidentifierade saker, men det köper jag inte alls.
Kommentera