NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1038071

Sv: Matchtråd
JimmyH: Han har varit ett monster de senaste tre, fyra månaderna nu.

Crosby fick nyligen i en presskonferans kommentera hur flera börjat jämför Malkin med Forsberg och försökte så diplomatiskt som möjligt gentemot Forsberg förklara att Malkin också har ett jäkla skott.

Själv sållar jag mig till gruppen som ser likheter mellan Lemieux och Malkin. Det långa skäret som gör att det inte ser ut att gå lika snabbt som det verkligen gör, hans ännu lite lång-gängliga kropp, räckvidden, puck-kontrollen, osv.

Om bara Crosby och Hossa kan höjja sig ytterliggare en nivå. Visst är de bra, men de två ihop tillsammans med Dupuis som hårt arbetande komplement ska fan fungera ännu bättre. Iof hade de haft en jäkla massa poäng om Hossa satt lägen han normalt gör, men den slutspels-jinxen hoppas jag han dödade en gång för alla i match fem mot Rangers.


PS. Vill också nämna Jagr i slutspelen 98, 99 och 00 som exempel på offensiv överlägsenhet i slutspel. Han bar Pens då.

Just ja, föresten, en till rolig grej från igår. Eller inte rolig för mig men ni kanske tycker det. Jag hade pengar både på att Crosby skulle göra minst två poäng samt på resultatet 5-2. Kul då att Malone missar den tomma buren från någon meter utanför blå då Hossa och Crosby spelat fram honom...
Kommentera