NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1041586

Sv: Stanley Cup 08
Deas: Du blundar för det Roberts gör, helt klart. Spelet i matchen har du väl någorlunda sett och accepterat i alla fall.

Varför tror du att han slår just Johan Franzén i huvudet. Varför slår man en annan en människa i huvudet över huvud taget. Det är inget tacklingsförsök eller försök att nå någon puck. Han åker efter Franzén och slår honom i huvudet. Franzén vittnar om hur det svartnar en stund för honom, slaget är alltså ganska kraftigt. Varför ska jag inte kalla den där näven för ett försök att skada?

Sedan så är hela grejen med det övriga i att köra på målvakter och tackla stjärnor efter avblåsning något som jag i dagens hockey mest skrattar åt. Speciellt på den här nivån, tror Pittsburgh att de skrämmer Detroit? De gör ju sig bara till åtlöje, jag har svårt att se hur den där typen av handlingar ska leda till att Evgeni Malkin producerar sin första målchans i den här finalen.

Eller blir det kanske bättre av att lägga sina spelmässiga problem på domaren?

Pittsburgh förtjänar en väldigt låg grad av respekt för deras situation just nu, anser jag. De har sänkt den här finalserien som jag hade betydligt högre förhoppningar för. Det är riktigt tråkigt.

Men vi får väl se hur det ser ut framöver. Detroit har ju bara hållit sin serve än så länge.
Kommentera