NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1041966

Sv: Stanley Cup 08
Det är vanligt förekommande att spelare med känd skada ges extra smällar just där de har känningar. Säga vad man vill om det men man kan inte säga att de ska skyddas i de lägena, för isåfall drar de fördel av att spela med en åkomma. Väljer man att spela gör man det under samma förutsättningar som alla andra. Dock överkompenseras detta genom att spelare får extra tjuvsmällar där de har känningar, därav lagens försök att mörka skador.

Nu hade just detta fall uppmärksammats ändå, iom att det var så fult och utanför spelet, men ni kan inte få mig att tro att Roberts tänker "nu ska jag slå upp hans hjärnskakning" snarare än "nu blir det livat".

Återigen, han tar Franzén då dennes skadebakgrund gör det hela mer provocerande och "jäkligt", inte för att han vill skicka honom till sjukhuset. Skulle det sistnämnda hänt av den där snytingen hade Franzén varit i ett skick han aldrig borde spelat i.

Angående Roberts rykte rent allmänt har det väl alltid varit lite befläckat. Han har varit en mycket bra, producerande powerforward men samtidigt alltid ful. Kolla lite äldre Roberts highlights och det är mängder av tacklingar bakifrån, så jag tror inte det här är någon avslutande, extra allvarlig förselse som ändrar folks uppfattning av honom. Han gör saker man avskyr, men då han är på ens eget lag ser "fördelarna" med. Ungefär som Avery.
Kommentera