NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1044796

Sv: Apropå ingenting...
...så pratas det återigen om hur Pens ska trada Malkin. Denna gång från Pierre McGuire på NHL Radio. En person som inte är något åt Eklund-hållet direkt.

Traden det pratas om är med LA och skulle ge Pens Kopitar och Brown i utbyte.

Det som talar för det är att Pens vill re-signa Hossa åt Sid, och att Brown är signat på ett prisvärt kontrakt (cap hit 3 mil över de kommande 4 säsongerna). Kopitar är dessutom inte en ersättare man skulle gråta över, men som ändå i längden kommer vara betydligt billigare än Malkin.

Sett från LA's sida så får de en spelare som snart kanske kallas världens bäste. Laget som får den bäste spelaren är alltid laget som vinner på en trade. I detta fall blir det dock lite win-win eftersom Pittsburgh måste offra något för att långsiktigt hålla bredden på sitt lag.

Det som talar emot det är vad jag redan nämnt. Malkin är ett monster. Jag hoppas också att det bara är snack. Jag tänker också på hur Malkin har ett år kvar på sin rookie deal, fast det har iof även Kopitar som också är ett kap just nu.

Det är säkert bara snack, men intressant är det. Som Pens fans gillar jag det inte men om de tradar Malkin är just den här dealen bland de bästa jag kan se hända.
Kommentera