NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #107019

Sv: Årets Rookie?
samjo: Varför allt detta snack om Svenska spelare. OK, Z är bra men man ska inte glömma spelare som till exempel Jay Bouwmeester och Rick Nash (1:a totalt i årets draft.) dessa två seplare kan komma utvecklas på samma sätt som Kovalchuk och Heatley gjorde förra säsongen i Atlanta då både Bouwmeesters Florida och Nash's Columbus låg långt ner i tabellerna förra säsongen och de därför borde få mycketspeltid i lagen.

Z:a kan dock inte räknas bort. speciellt inte nu när Yzerman blir borta ett tag. Han kan verkligen utvecklas om han placeras ihop med "rätt" typ av seplare. dvs offensiva spelare så han får börja sin NHL-karriär som tex offensive Espen Knutsen som när han spelade i Anaheimfick sepla en roll som defensiv checking-line spelare.

Hoppas på det bästa. tänkte även passa på att höja ett litet finger för Brad Boyes i Toronto Maple Leafs. får han spela så kan han, under rätt förutsättningar, vara med och slåss om Calder Trophy. Om intedenna säsong så eventuellt nästa, han kommer bli riktigt vass om han fortsätter utvecklas i den takt hgan gjort de senaste säsongerna

Usch varför svarade jag egentligen?=). svårt att förutse vem som kommer gå bra under en säsong. aja får se under säsongen hur det blir. men de flesta svenskarna håller nog en tumme eller två för Z:a i alla fall.
Kommentera