NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1160970

Sv: Stanley Cup 2009

JimmyH: Jag ser inte anledningen till att jag ska sponsra dem med timmar, när jag redan gör det med pengar. Då väljer jag istället de som ger mest och bäst information, som gör det bästa jobbet och som har en helt annan inlevelse i vad de gör. Framför allt så får de information från alla reportrar runt om i arenan.

Jag har svårt för att se en bild på en kille som pratar, samtidigt som de svenska kommentatorerna babblar om något annat. Dessutom ser jag hockeyn för hockeyns skull, inte för de svenskar som är inblandade.

Men det är ju en smaksak som gemene man avgör själv.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stanley Cup 2009
Poffa: Ja om du bara sitter och stör dig på saker i den svenska sändningen så är det ju klart att du mår bäst av att se från någon kanadensisk kanal.

När det gäller vardagar så brukar oftast ESPN ha sändningar från bättre kanaler än vad canal+ har. c+ kör oftast på något av lagens egna lokala tv-bolag med partiska sändningar medan ESPN kör med något större bolag, oftast CBC som väl är Kanadas svar på SVT om jag förstått det hela rätt.
Kommentera

Sv: Stanley Cup 2009
Poffa: Är det inte bara att ändra språket för sändningen till engelska eller typ danska (som använder engelska kommentatorerna)?
Kommentera