NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1164613

Sv: Apropå ingenting...
Dragan 2k: Första gången jag såg Derian Hatcher i spel var i World Cup -96. Redan på den tiden var han ju långsammare än en snigel. Eller inte långsam, men mest bara stor och allmänt orörlig. Skönt då för de som nu håller på Flyers att han lägger ner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dream Team: Själv så minns jag hur svenska kommentatorer skrattade ut honom på ett VM i ung ålder. Cirkeln slöts i det hänseendet då en svensk expertkommentator återigen vid OS 2006 kallade honom för det glidande utedasset.

Derian blev dock trots att han inte kunde matcha sin brors offensiva skicklighet en väldigt bra hockeyspelare som dels var grymt viktig för USA när de vann World Cup och dels som den första amerikanska kaptenen fick lyfta Stanley Cup i sin absoluta prime som spelare.

Det "nya NHL" har dock inte varit jättesnäll mot spelare av Derians kaliber även om jag tycker att han acklimatiserat sig skapligt under sin sista matcher 07/08. Däremot så var den dyra värvningen av honom och Mike Rathje en stor anledning till att Bobby Clarke fick sluta som GM i Philadelphia.
Kommentera