NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #121135

Sv: Jäkla tjat
Marchment: Håller med om Lidas topp 5 back och Foppa topp 5 forward. (...enligt mig är båda respektive nr 1 men det innefattar ju även topp 5 :)

Håller också med om att Sudden inte håller samma höga kvalitet som Lidas och Foppa, men så lågt som under topp 30 ligger han definitivt inte enligt mig. Han hör helt klart till de 10-20 bästa spelarna i NHL just nu, och då räknar jag BÅDE forwards och backar. Sudden är en topp 10 forward helt klart, i sina bästa stunder (som t.ex. ifjol)

Men egentligen så ska ingen kunna komma och klanka på någon för att han eller hon tycker si eller så. Allas åsikter är ju personliga. Du tycker säkert att Marchment är en av de bättre backarna som funnits och det måste ju du få ha rätt att tycka eller hur? Riktar egentligen denna fråga mest till dom som inte delar just dina åsikter.

Personligen tycker jag Foppa är #1 i NHL just nu, men det är bara min högst personliga åsikt. Fast jag vet att åtminstone några till delar den åsikten (dock inte Aftonbladets Wennerholm som för alltid är och kommer att vara en Sudden-fantast).
Kommentera