NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1237930

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Den grundläggande frågan är om man måste vara beredd på en tackling som kommer bakifrån. Ni som säger att det är en fin tackling av Carter anser att man hela tiden ska ha koll på vad som händer 360 grader. Jag anser att det är fysiskt omöjligt.

Tacklingen som Umberger åker på är däremot helt ok. Ett typexempel på hur en snygg tackling ser ut när en spelare inte tittar upp.

Personligen vill jag se de bästa spelarna på isen när jag kollar på hockey. Ett spel där goons kvaddar varandras stjärnor med tveksamma smällar kommer inte att göra sporten roligare. När det väl kommer till kritan tror jag de flesta föredrar att se 20 matcher med the Kid framför en tackling av Brooks.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Klart man vill se lirare, det är ju vad sporten framförallt handlar om, att göra mål. Däremot tycker jag inte att det här är en tackling bakifrån, i bästa fall är det ett avlägset gränsfall. Man kan inte ha ögon i nacken men man kan slänga en snabb blick, några grader åt vänster och förmodligen undvika den där smällen, eller åtminstone ta emot den på ett bättre sätt.

Eftersom jag har fått för mig att du sågar rätt många tacklingar så är jag lite nyfiken på vad du tycker om t ex. den här:

www.youtube.com/watch?v=iqanH27U338
Kommentera