NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1382104

Sv: Stanley Cup
mattias - 74: Säg inte det du, jag tokgissar redan nu på att Tampa släpper in en puck efter ett riktigt energibyte i offensiv zon som öppnar för någon minuts bruinstryck och Bruins tar ledningen med 3-4 med ungefär 2 min kvar att spela av 2:a. Detta baserar jag på absolut ingenting alls.

Edit: Däremot är jag fortfarande fundersam över den här uteblivna timeouten. Väntar man in ett power break? :) Jag tycker att det är lite sjukt att tv/media har den påverkan på spelet egentligen. helt plötsligt så har man två gratisbreak per period att vila spelare på. Tråkigt för laget som precis fått ett trött försvar att slå en icingpuck.