NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #209816

Sv: Sverige VS Finland
finne85:
Foppa är kung, han är tyvärr för tålig och borde ibland inte spela halvskadad som han gjort. Hans tålighet kunde ha kostat honom livet då han fick skadan mot mjälten och inte klagade förran han nästan svimmade.

Hans stora styrka är också att göra så många avgörande mål och passningar. Han plockar fram en stark vinnarvilja, och nästan inget kan stoppa honom. För att klara av att ha dessa urladdningar så går han ner i kraftsamling ibland och det är också en form av skicklighet att kunna helt slappna av i båset, för att sedan ge 120%.

Dessutom är det inte ofta han är riktigt nöjd med vad han gjort, han har själv väldigt höga krav på sig, och går det inte bra för laget så är inget som han gjort något värt, tycker han själv.
Han är en äkta lagspelare och ingen egoist.

De mål han gör efter att åkt bakom målburen och sedan åker ett halvt varv runt så han kan slå in pucken från sidan med minimal vinkel. Ofta lyfter han pucken i krysset, det är hockeykonst.
Ändå är nästan hans otroligt smarta och snygga pass till medspelarna nästan ännu snyggare.

Styrkan att kunna spela med klubban i en hand och hålla undan motståndaren med den andra är också skickligt, ofta vid trängda lägen vid sargen.

Foppa spelar inte världsbäst i alla matcher (det gör ingen) men han är mycket av en kung på isen, där tror jag hans personlighet lyser med sitt stora hockeyhjärta.
Kommentera