NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #214109

Sv: Battle of the west
Da Beezer: Vi kanske ska ta och skippa "kasta-paj-debatten" och i fortsättningen lägga ribban högre? Även om det säkert ligger en del ironi bakom många uttalanden så måste väl din strävan som moderator vara att få fram fler intressanta debatter och inte munhuggas med andra skribenter?

Nu har du ju själv skrivit att du tycker att Peter tillhör de 5 bästa spelarna i NHL just nu. MEN att du inte gillar att han får en del "lätta" andrahandsassist och mycket utrymme i svensk press även då han gjort en "medelmåttig" match.

Okej, det får stå för dig. Det har jag själv personligen inga problem med. Många gånger stämmer det nämligen. Ofta är skriverierna i pressen inte i dimension med spelarens prestationer. Det gäller de flesta svenska NHL-proffs. Men vad kan dom göra åt det? Inte ett smack. Ska man behöva be om ursäkt för att man får rubriker även om man "bara" råkade göra 3 andrahandsassist?

Jag respekterar dina åsikter och du bör också respektera andras. Det finns t.ex. en del som tycker att Foppa är världens bästa spelare. Andra hävdar att det är Lemieux. Ytterligare någon kanske säger Jagr. 99% går inte att övertala om att någon annan spelare faktiskt är bättre :)

Klart att man får kritisera dessa spelare om man vill. Men det kan faktiskt göras på ett sätt som inte är nedvärderande mot personen ifråga.
Kommentera