NHL

14656 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #233463

Sv: Nolan till Toronto
Stofelius:

"Vill Selanne bli tradad till Anaheim?? Han skrev ju nytt kontrakt med San Jose innan denna säsongen när han kunde tagit anbud från vilken klubb som helst. Det verkar väl lite konstigt..."

-Jo (Se Länktips), läs senaste numret av Pro Hockey, där står det att han gärna skulle lira med Paul Kariya & Anaheim igen.
Mycket beroende på att det gått så dåligt för Sharks iår och så har ju hans gamla klubbkamrater spelat helt fantastiskt i år så det är väl där det ligger... sen tror jag Selänne är mycket sugen på att spela ett play-off, han fick ju spela ifjol med Sharks men dom åkte väl ut i första rundan... och med Anaheim var dom väl aldrig i play-off, inte speciellt ofta iaf.
Så jag tror han börjar bli lite frustrerad över att alltid spela i ett dåligt lag.

Se Länktips!!

"Hur kommer det sig att Valeri Krykov aldrig gjort någon landskamp för Finland?"

- hmm... mycket bra fråga, beror väl till viss del på att han kanske inte är en "såndär typiskt internationell spelare"... och sen har han aldrigt riktigt varit en super sjärna med massa poäng heller så...
förutom iår då... visst har han alltid legat bland dom 5 bästa i poängligan fast inte mycke mer...
Han har oxå alltid varit en mycket underskattad spelare.

Då han spelade i Finland, trodde nästan alla att han var ryss,
iaf jag trodde dt, men när han kom till Timåro hörde man ju "finnen krykov" så först fick jag reda på att han var finne.
Men han har väl ryska rötter, med tanke på det hel ryska namnet.

"Hur går det för Pasi Petriläinen numera?"

- Jo, dt går bättre och bättre för både han och TPS, dom har nu vunnit kanske 8 av dom 10 senaste matcherna, b.la. igår mot Jokerit med 3-0.

Se sen oxå bifogad fil, backarnas poängliga där Petriläinen är 20:e
i hela ligan, och mest av backarna i TPS.

#17
Kommentera