NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2541347

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Ja, fighten mellan Carolina och Florida kommer bli jämn och hur rolig som helst. Tyvärr har jag två småbarn, så att sitta uppe och se matcher mitt i nätterna som förut är inget alternativ. Det blir istället mycket highlights och läsande på The Athletic (fantastisk journalistik).

Jag vet inte varför, men Carolina har vunnit så jäkla enkelt i år, trots att dom saknar tre bärande spelare så jag törs inte tippa emot dom igen, som jag gjorde i semin.

Carolina vinner conferencefinalen med 4-3, men det blir jämnt som satan.

I det västra slutspelet hoppas jag på Dallas och Vegas. Då har jag i såna fall satt 3 av 4 lag i conferencefinal min nhl-bracket-challenge, vilket skulle vara nytt rekord för min del 🥳
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs:

Vad är skadestatusen på sveschnikov Pacioretty och Tervainen?

Har ingen koll riktigt.

Jag tycker canes har ett bra lag ändå, aho och Burns är 2 spelare som lyft laget när deras " bärande " spelare är borta.

Oilers får svårt att ta sig vidare med tanke på hur dåliga utvisningar de tar och att Skinner som varit bra under säsongen och den bästa Oilers haft på länge kanske blir backup nästa säsong.
Jag vill ha in Hellybuck från Winnipeg, en favorit.


Försvarsspelet behöver förbättras ytterligare också trots att Ekholm kommit in, han har varit våran bästa back tillsammans med Bouchard, Nurse är kass och har en topplön i NHL

Ibland undrar jag hur vissa klubbar tänker när de signar kontrakt.
Kommentera