NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2550140

Sv: Allmän tråd för NHL
Pinaceae: Många trader nu på kvällskvisten, varav en blockbuster:

Kings får: Pierre-Luc Dubois
Jets får: Gabriel Vilardi, Alex Iafallo, Rasmus Kupari, 2024 second-round pick

Dubois skriver ett åttaårskontrakt med Kings med en cap hit på 8.5 miljoner/år. Kings blir ännu starkare och har nu tre riktigt bra kedjor att utmana Edmonton, Avalanche, Vegas och Dallas med. Dessutom slapp dom skeppa Quentin Byfield, som det har pratats om för att få Winnipeg att släppa Dubois. Kanontrade av LA!

-----

Canadiens får: Alex Newhook
Avalanche får: 31:a valet och 37:e valet i årets draft och Gianni Fairbrother

Avalanche får fylla på sin prospect pool och Canadiens får en kille som bevisat sig tidigare och har uppsida men hade en lite jobbigare säsong i år än 2022. Verkar även som att Canadiens försöker skynda på sin rebuild när man ger bort två draftval för Newhook.

-----

Blues får: Kevin Hayes (Flyers betalar 50% av lönen)
Flyers får: Ett val i sjätterundan i årets draft

Snacka om nitlott för Flyers. Traden skulle egentligen ha gått för några dagar sedan och då hade Flyers istället fått Torey Krug och ett val i förstarundan men även fått ge upp Sanheim. Det föll på att Krug hade en no trade-klausul som han åberopade. Blues satsar på slutspel, Flyers är i full rebuild.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Inte lite som har hänt alltså haha! Hoppas Kings lyckas med Dubois annars kan det där kontraktet vara... ja du. Men jag håller med en bra trade! Roligt med sådaba här stora trades.
Kommentera