NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2550383

Sv: Allmän tråd för NHL
Blomgrens:

Torontos problem har ju varit att de lägger alldeles för mycket lön på sina 4 stjärnforwards, de käkar upp de mesta av lönen vilket gör att backsidan per automatik blir sämre.

Skall Toronto vara med och slåss om bucklan lär de stärka upp försvaret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Mike Reilly, Matt Duchene och Kailer Yamamoto är på waivers just nu inför buyout.

Blake Wheeler är utköpt av Winnipeg.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Tycker Torontos största problem i många år har varit avsaknaden av en riktigt bra förstamålis. Men även försvaret lämnar mycket att önska. Tycker Edmonton och Leafs varit lika i många år nu, väldigt framtunga med halvdant försvar och osäkra målvakter. Nu har ju dock Ekholm löst mycket av huvudbryn för Oilers sedan sin ankomst.

Ska bli intressant att se var Hellebuyck landar under sommaren, för Jets vill nog inte tappa honom gratis nästa sommar. Mitt tips förut hade varit LA, men nu har dom precis förlängt med Dubois, så nu blev det svårare att ro Hellebuyck i hamn. Pittsburgh, Edmonton, Toronto och Buffalo är lag jag tror kommer vara med och fajtas om hans signatur.

Nackdelen är att han kommer kräva en rejäl löneökning och många lag behöver bara titta på Price, Bobrovsky m.fl för att inse att långa, dyra kontrakt med målvakter är farligt för framtiden. Dock känns Hellebuyck som en garanti för bra målvaktsspel eftersom han varit bra så pass länge.
Kommentera