NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2550605

Sv: Allmän tråd för NHL
Jugge: Fast Pittsburgh har ju en uttalad strategi att "gå för det" så länge Sid the Kid och Malkin fortfarande lirar och andas, så det är inget märkligt beslut om man känner till deras målsättning. Tänk att ha dessa herrar, visserligen på ålderns höst, plus två av ligans bästa puckbärande backar i Letang och Karlsson.

Fast hade jag varit Dubas hade jag satsat på en ordentlig rebuild istället, samtidigt som jag förstår varför Pittsburgh vill fortsätta satsa. Risken är väl att rebuilden tar några år extra när man skjuter på den för länge.

Ett praktexempel på en bra rebuild annars är den Kings nyligen blivit klar med. Det tog inte många år att gå från inget till att vara dark horse i år och riktiga contenders till nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Jo, jag förstår ju tanken att nu får det bära eller brista. Varken Crosby, Malkin eller Letang blir ju yngre heller. Alla herrarna är ju dessutom relativt skadebenägna även om Crosby spelade full säsong senast.
Jag hoppas bara att Karlsson har möjlighet att komma till ett lag med större chans. Men med lönen han bär så blir ju urvalet begränsat.
Kommentera