NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2552158

Sv: Allmän tråd för NHL
Jugge: Ju mer jag tänker på det, ju mer tycker jag att Erik Karlsson borde gå till Penguins. Penguins har dom senaste 15 åren varit ett lag som lever och vinner hockeymatcher genom att göra mål, snarare än att försvara sig, precis som Erik spelar hockey.

Tänk då att EK65, det magiska power play-geniet, den bäste offensive backen i NHL sedan Paul Coffey, skulle ta en plats i deras lineup. Tillsammans med Letang skulle Penguins kunna hålla i pucken större delen av matcherna, eftersom dom två är så utomordentligt jävla bra på det och sedan har dom Crosby och Malkin också.

Jag tror på riktigt att Pittsburgh skulle bli en contender igen om dom fick till en Karlsson-trade. Jag tror det är en match made in heaven. Crosby spelar säkert i tre år till och Pittsburgh ska gå för det så länge han är aktiv har dom sagt, så varför inte en Erik Karlsson som krona på verket?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: personligen tycker jag kanske carolina skulle vara ett bättre val fast samtidigt saknar de väl lite offensiv tyngd bland forwards, backar är ju inte ett bekymmer egentligen.
Kanske penguins är bättre ändå, men jag är osäker. Ser verkligen fram emot att han får spela i ett riktigt lag denna säsong som kommer! 😃
Kommentera