NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2552624

Sv: Allmän tråd för NHL
dempa: Dagens puckdoku gick... SKITBRA! Nytt personligt rekord med 21 uniqueness (ju lägre desto bättre, om jag fattat det rätt), jag brukar vara norr om 100 i vanliga fall, ibland även 200.

Jag personligen tycker det är tråkigt med mainstream-namn som Matthews, Kane m.fl som uppenbara målskyttar, så jag chansade VILT på Tony Amonte för Chicago (han var så jävla bra på NHL-spelen vid millenieskiftet är min enda källa på det) och ville minnas att Tavares första säsong i Toronto var magisk (även det korrekt).
OBS! Viktigt att man i fall med statistik vet att spelaren i fråga ska ha presterat relevant statistik under sin tid i klubben och inte någon gång under karriären.

Vidare var det kul med alla svenskar, alla med låga procentenheter. Dahlén och Nylander kan man säkerligen utnyttja fler gånger, dessa herrar har ju varit runt en del.

Senaste nytt i NHL:
- Gabe Vilardi (centerpiece i Dubois-traden) skriver nytt kontrakt med Jets (2 x 6.875M) och undviker därmed arbitration.
- Seattle förlänger med (den i Philly) usle Dave Hakstol fram till 2025/2026. Det kommer bli kostsamt framöver, tror lilla jag.
Uppladdat:

450x300-puckdoku227.pngpuckdoku227.png

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: 21 är ju skitbra!
Minns jag spelade NHL 94 och 99 rätt mkt men minns inte jättemycket av spelarna ändå. Ska försöka tänka mer på uniqueness jag med, håller med om att det var tråkigt o ta så självklara namn.
Kommentera