NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2553338

Sv: Allmän tråd för NHL
dempa: Idag var det enkelt, tycker jag. Eftersom målvakter var med som egen kategori gick det hyfsat snabbt och jag behövde inte tänka lika länge på lågprocentare som i övriga dokus.

Jag öppnade en ny dörr till mitt långtidsminne idag, förutom gamla NHL-spel. Jag såg en 11-årig Sune sitta framför tv:n varje morgon och kolla nattens resultat på text-tv. Det var så Tanguy kom med idag t.ex.

Idag vill jag ha en bild med från Dempas doku, det har varit dåligt med det nu dom sista dagarna. Spelar ingen roll om det är 5 eller 500 i unikhet, alla räknas 😉

Angående Francis så var han ju främst en majestätisk passningsläggare mer än en målskytt, men modigt av dig att chansa. Jag chansar oerhört sällan, är alldeles för rädd för att förlora 😬
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: kört bil hela dagen, började imorse 08.30 i Bergen, över Hardangervidda och 4 åringen kräkte ner hela sig själv, suck. Ettåringen skriker som en liten orch mellan varven. Har 2.5 timme kvar, kämpa! Så tror inte jag får till nån puckdoku idag, ska snegla lite på den nu, har inte kollat dina än..
Kommentera