NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2564432

Sv: Allmän tråd för NHL
Jugge: Lite så jag tror att EP40 tänker också. Vad ska han göra i Vancouver, en av de mest misshandlade organisationerna i NHL (av sin ägare vill säga), är bättre att han försöker nästla sig in hos någon klubb som har chans på cupen istället för att kasta bort sin karriär på den kanadensiska västkusten.

Boston har ju ett otroligt stort hål på centerplatsen men dessvärre en av de sämsta prospectpoolerna i NHL, så vad ska Boston kunna erbjuda som är av intresse?

Annars finns väl klubbar som är på väg upp, med mycket talanger att erbjuda något av intresse kanske? T.ex Anaheim, Columbus, Buffalo, Chicago m.fl. Nu dröjer det nog något år innan dessa är regelbundna slutspelslag (Buffalo ser starka ut dock), men tillgångarna för att kunna lösa en trejd med Vancouver finns ju definitivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Buffalo tycker jag ser riktigt spännande ut. Efter åtskilliga års ökenvandring så har dom många unga, spännande spelare. Dom lär nog bara bli bättre de närmaste åren och det skulle förvåna om de inte går till SC kommande säsong.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs:

Adam Lowry är utsedd till Winnipegs nya kapten

Bra val då han är en väldigt bra och en solid spelare och omtyckt i omklädningsrummet
Kommentera