NHL

14673 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2564818

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs:

Snackas om att det skall bli en trejd mellan Hellybuck och RNH, han gjorde förvisso 100 + poäng förra säsongen men det känns ändå som en bra trejd för Oilers då målvakterna varit deras stora akilleshäl.

Ja Nurse lön är sjukt hög, med tanke på hur bra Bouchard varit borde han ha den lönen istället
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Ja, det talas ju ofta om att Nylanders nuvarande kontrakt är ett av de mest prisvärda i ligan. Vad gäller Nurse så är det väl snarare tvärtom, ett av de sämsta kontrakten i ligan. Oilers kommer ju aldrig lyckas trejda honom heller utan att ta en stor del av lönen.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Högst tveksam att Cheveldayoff tar den trejden en för en. Det krävs nog mer än RNH (boostad poängmässigt av McDavid och Draisaitl dessutom) för att få Hellebuyck, med inställningen Cheveldayoff har för den här säsongen.

Dessutom har väl Nugent Hopkins en fullvärdig no movement clause? Dvs han trejdas bara om han går med på att trejdas. Jag har inte lyckats läsa mig till någon no team trade list i alla fall.

För övrigt, kul att diskussionen dragit igång härinne igen. Märks att säsongen lurar runt hörnet. Fortsätt i samma anda, hörrni!
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: ja för de 10 mille för nurse kan de lätt hitta nåt annat vettigt. Det är en väg de måste gå.
Kommentera