NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2596162

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby:

Ganska väntat. Får se hur det blir.

Sitter och ser Florida - Chicago och just precis tacklades Bedard och direkt är spelarna i Chicago där och försvarar honom, jag tycker man skall kunna tackla en spelare som bedard McDavid mfl utan att det skall bli tjafs, dom står inte över alla andra även om dom är bättre spelare skall man kunna tackla dom med
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Jaha, strax nedsläpp mellan Detroit och Toronto I Avicii Arena. Två original six lag, båda med tydlig svensk koppling rent historiskt. Båda lagen har startat säsongen på ett bra sätt. Känns på förhand som en öppen match.
Torontos offensiv behöver man inte säga mycket om. Men det funkar ju inte hur länge som helst, allra helst i ett slutspel längre fram, att släppa in mellan tre och fyra mål i snitt och ändå vinna.. 🫣😅 det lär man ju få bättre ordning på.

Mitt tips (som Torontosupporter): 4-3 till Toronto. Och ja, William Nylander fortsätter göra mål 🫵😉🤘
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: Håller med helt. Bara för att en viss spelare är en toppspelare i ligan, som förväntas leda sitt lag offensivt, eller defensivt (whatever...) betyder ju detta inte att det ska vara nån jävla skyddad verkstad runt dessa spelare. Samma regler ska förstås gälla för alla spelare!

Som spelare i fucking världens bästa liga måste man väl för faen kunna tåla en närkamp!? Så länge det är hårt men sjysst spel är det självklart samma regler för alla spelare!
Kommentera