NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2605148

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs:

Handlar väl inte om rykten, finns ju massa exempel på hockeyspelare som haft roligt utanför isen med fel personers flickvän, mammor m.m

Jag tror Hockeyspelare ligger runt mer än man kan tro, de är ju populära hos damerna

Vad säger att det inte är sant bara för att man dementerat det?

Man vill väl inte ha skandaler i NHL öht.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
mattias - 74: IIHF går ut med att det kommer att vara obligatoriskt med nackskydd på alla nivåer från och med nu. Ishockey-VM och OS för damer och herrar inräknade.
Undantaget är proffsligor som NHL, där man inte infört en sådan regel ännu. Vad som krävs här är en överenskommelse mellan ligan (NHL) och spelarfacket (NHLPA) om att införa detta.

Jag tänker, vad fan sitter det i?!
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
Kollade highlights från Leo Carlssons första tid i NHL, vilken oerhörd begåvning grabben är alltså. Han kommer blir riktigt, riktigt bra.

Likaså gäller för Anaheim. Med några av deras unga killar som MacTavish, Mintyukov, plus några äldre som Zegras Terry, m.fl så ser det ganska lovande ut på sikt. Dock har dom väl säkerligen ett år eller två kvar innan dom börjar utmana om slutspel på riktigt. Till råga på allt är dom inne i en åtta matchers losing streak med.

Det är dock kul att rebuilden börjar bära frukt då jag inte gillar när lag är dåliga över lång tid som Anaheim varit. Och Buffalo. Herregud Buffalo. I år MÅSTE dom ju klara slutspel för att luften inte ska gå ur dom totalt.

Det var riktigt nära förra säsongen. Buffalos lagbygge är ju hur habilt som helst och dom kommer vara bra i många, många år framöver.
Kommentera